Verbouwing

Verbouwingsplannen? Laat Bouwbedrijf T.A. Kuijper u helpen. Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken over de diverse mogelijkheden, waarna wij u vrijblijvend een passende offerte zullen voorleggen.

Wij kunnen u helpen met verschillende verbouwingen. Het plaatsen van een aanbouw, dakkapel, kunststof kozijnen, opbouw en keukens zijn een kleine greep uit onze werkzaamheden. Bij een verbouwing is het belangrijk dat alles soepel verloopt en er een duidelijke planning is. Van te voren maken wij met u duidelijke afspraken, ook houden wij u goed op de hoogte. Wij gaan altijd zorgvuldig te werk zodat u zo min mogelijk last heeft van de verbouwing en binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe aanbouw, dakkapel, of keuken.

De reden dat onze klanten een verbouwingen en andere werkzaamhden door ons laten uitvoeren heeft verschillende redenen. Ten eerste omdat wij ons verdiepen in uw wensen en meedenken, zo komen we tot het beste resultaat. Doordat wij ons altijd aan ons woord houden, worden wij gezien als een betrouwbare aannemer in de omgeving. Verder is onze manier van werken iets wat onze klanten erg fijn vinden, hierdoor komen mensen bij ons terug en zorgen wij dat iedereen tevreden is met de verbouwing.

Wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, ook kunnen wij eens bij u langs komen om uw wensen te bespreken. Wij hebben al een hoop verbouwing succesvol afgerond en zijn een gerenommeerd bouwbedrijf in Oud-Beijerland en omstreken!